1e Kerstdag gearriveerd en vriendelijk ontvangen door Norval en Mimmie. Na ons geïnstalleerd te hebben en een douche genomen te hebben, wilden we lekker uit eten voor een kerstmaaltje. Maar helaas alles gesloten hier in het Marlothpark…..

Gelukkig hebben Norval en Mimmie ons gered met een overlevingspakket, echte boerewors, 6 eieren, brood, cola. Hiervoor zijn we ze enorm dankbaar, voor dit super kerstdiner.

De dagen daarna zijn bijzonder verlopen, eerst was er twee dagen geen drup water in de regio te bekennen, daarna hadden we een goed gevulde koelkast, maar geen stroom. Maar ja, dat is Afrika.

Het heeft onze pret niet mogen drukken, want het was hier zalig op de verschillende terrassen en de veranda onder het genot van een lekker wijntje!

In en om het huis waren er veel dieren, schorpioenen in het huis, vallende varaan uit het dak, apen die de fruitmand leegroven, schuimbekkende zebra’s op het terras, die we volgens ons een beetje teveel verwend hebben, een wandelende tak (een hele grote), gekko’s, genets, neushoornvogel, wrattenzwijntjes.

We zijn ook twee dagen naar Kruger geweest; wilde honden, heel veel neushoorns, giraffen, nijlpaarden, olifanten, groundhornbill, bateluur etc.

Het is een heerlijk huis hier om te relaxen. Alleen zouden relaxstoelen, ligbedjes nog handig zijn.

Ton en Trees enorm bedankt voor het gebruik van deze zalige plek en Mimmie en Norval voor de goede zorgen!! We waren weer blij met de (boomwortelvrije) septic tank!

Lieve groet, Nico, Kees Yvonne en Evelyn.