Beste Ton en Trees,

Het zit er weer op! Alweer de laatste avond hier in Marlothpark. We hebben hier ruim een week gezeten en hebben echt genoten! ’s Morgens de wandelingen naar de rivier: de eerste ochtend zag ik spelende hippo’s: zo bijzonder!

De hebben bij de rivier de laatste 5 avonden/ochtenden steeds leeuwen gezien en ’s avonds hoorden we ze brullen! We hebben een moeder leeuwin met welpjes gezien, geweldig. Een kudde olifanten met kleintjes. Verschillende keren Krugerpark in geweest en daar zo veel gezien: vrijwel de gehele Big Five. Ook een cheetah gespot, vlak voor de auto, super foto’s gemaakt.

Als klap op de vuurpijl nog een imposante leeuwin vlak naast onze auto gezien, indrukwekkend! Olifanten, neushoorns, buffels, kudu’s, impala’s, nijlpaarden, krokodillen, zebra’s, etc. etc. Te veel om op te noemen. En zo veel prachtige vogels!! En bij het huis: het schuwe bushbokje, die stukjes appel en wortel kwam halen, de brutale warthogs, die zelfs op het terras kwamen slapen, de dappere “ Zazu-vogels”, de aapjes, een genetkat op bezoek gehad en de bushbaby’s. Zoveel moois gezien en gehoord.

Een prachtig plekje hier. We hebben echt genoten! En alles was qua voorzieningen prima in orde.

Ook de service van Mimmie en Norval was super.

Dank voor alles. Het was gaaf.

 

Bert, Marianne, Mark en Arthur Kernkamp.

p.s. Dank voor de ligstoelen, bevallen prima!