ZA-Dec-Jan-05-06-(3577)Beleef het beste van beide werelden: een verblijf in een luxe, volledig ingericht vakantiehuis en de ervaring van het bekijken van wilde dieren rondom het huis.

Ons huis in het Marloth Park is een volledig ingericht huis wat plaats biedt aan 6 personen. Het is voorzien van water en elektriciteit en overal zijn plafondventilatoren aangebracht.

Op de beneden verdieping is de huiskamer met zithoek en eethoek gesitueerd en ook de open keuken is van alle gemakken voorzien. Tevens is er op de benedenverdieping een slaapkamer voor 2 personen met een kaptafel en kledingkast en een keurige badkamer met douche, wastafel en toilet. Op de bovenverdieping is een grote slaapkamer waar 4 personen kunnen overnachten. Tevens is hier een badkamer met douche, wastafel en toilet.

Op de bovenverdieping is een gezellig zitje geplaatst waar je rustig kan ontspannen met een boekje. Buiten: Vanuit de bovenverdieping kun je naar het balkon van het huis waar je prettig kan zitten en van de natuur en de beesten kan genieten. Het huis beschikt tevens over een groot terras en een eigen stookplaats en barbecue. Om tijdens de hete dagen verkoeling te vinden is er buiten een bad aanwezig waar je heerlijk in kan zitten. De tuin is groot en wild met veel groen. Bij de drinkplaats die in de tuin is gelegen komen geregeld wilde dieren drinken.

Kortom een echte belevenis van verblijven in een prachtig huis midden in het bushveld met de dieren die rondom je huis lopen!

Ook u kunt dit vanaf nu allemaal meemaken!

Reserveringsaanvraag