Het huis is voorzien van alle gemakken en faciliteiten… hieronder kunt u stap voor stap een kijkje nemen door het huis en de aangrenzende gebieden..

Het huis in het Marlothpark is voorzien van een ruime living. Hier kun u rustig bijkomen van alle ervaringen in en om het Marlothpark. Direct aan de living is een open keuken verbonden, welke is voorzien van een riante koelvries combinatie, kookfornuis, en magnetron.

Op de onderverdieping is een slaapkamer gesitueerd welke ruimte biedt aan twee personen. Deze slaapkamer is voorzien van een Airco. Ook is er een badkamer welke is voorzien van douche, toilet en natuurlijk wasgelegenheid. Het huis is voorzien van gratis internet via Wifi. Tevens is het huis qua opbouw zo gemaakt dat het goed toegankelijk is voor gehandicapten.

Op de eerste verdieping is een meer dan riante slaapkamer aanwezig welke ruimte biedt aan maar liefst 4 personen. Naast het slaapvertrek bevindt zich tevens een badkamer welke is voorzien van douche, toilet en wasgelegenheid.

Zoals ook in de andere vertrekken van het huis, is ook deze ruimte natuurlijk weer voorzien van plafondventilatoren en staande ventilatie.

Naast de slaapkamer op de eerste verdieping is een lekker ontspannen zitje. Vanaf de vide is er toegang tot het riante wildbalkon, vanwaar u een fantastisch uitzicht heeft over de fantastische wildernis van het Marlothpark…

Ook is er op het wildbalkon een picknicktafel aanwezig, dat ontbijten ook tijdens de vroege ochtenduren tot een waar feest maakt.
Na het eten lekker ontspannen in de hangmat? De keuze is aan u!

Als we gaan kijken naar de faciliteiten buiten de woning vallen al snel een aantal leuke punten op. De woning is voorzien van een splash pool (2,70m x 2,70m), waar men al snel verkoeling vindt op de warme Zuid Afrikaanse dagen. Naast de splash pool is er een meer dan grote barbecue om de innerlijke mens te trakteren op het lekkere eten wat Zuid Afrika te bieden heeft.

Het Marlothpark zelf biedt u ook een keur aan faciliteiten. Wat te denken bijvoorbeeld van een wasserette service, supermarkten, benzinestation, een aantal fantastische restaurants, zwembad en diverse uitkijkplaatsen waarmee u ver in het Krugerpark kunt kijken.

Reserveringsaanvraag